Over ons


Wij houden optimaal rekening met de thuis-en leefsituatie van de cliënt.

Q4 Care is gespecialiseerd in het detacheren en in het werven en selecteren voor al uw personeel in de zorg. Onze accountmanagers en recruiters staan u daarbij graag te woord.

Onze zorg wordt Q4 Care is een maatschappelijk betrokken thuiszorg en personeelsbemiddeling organisatie waarbij de zorgbehoefte van de cliënt en klant centraal staat.

Onze Zorg word geleverd door professionals, die vanuit betrokkenheid, aandacht en respect verbindingen weten te leggen met als doel bij te dragen aan de zelfstandigheid van de cliënt. We maken daarbij optimaal gebruik van het sociale netwerk van de cliënt zodat deze zelfstandig kan blijven wonen.

Missie en visie


Q4 Care respecteert iedereen die een eigen invulling geeft aan het leven. Daarom hanteert Q4 Care een eenvoudig uitgangspunt: ‘Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen en vertrouwde omgeving’. Onze missie: de best mogelijke zorg leveren bij cliënten, want iedere cliënt is uniek.


Wij zorgen
voor u

+31 (0) 30 737 0397


Ons doel is het bieden van betrouwbare, empathische, professionele en kwalitatieve zorg. Dit geeft u de mogelijkheid om onafhankelijk te blijven wonen in het comfort van uw eigen huis


Contact ->